Bilduppgift

Kamera: pentax k-x Objektiv: SMC pentax-M Modell: Johanna
Ja, det här var en av 3 bilder som jag hade i bilduppgift till idag. Inte helt okej, men så hyfsad att det räcker för att lämna in. Jag är ganska tråkig idag och lade in den för att jag inte hade något annat... Satsar på ett A på engelskaprovet imorgon( får säkert c elller b) och min data tjatar om att den vill startas om för att kunna installera något som jag inte orkar, men ska nog låta den få göra mitt så jag kan öva på engelskan. Hejs!

vår eller?

♥            
Kanera: pantax k-x   Objektiv Smc pentax-m Bländare: 2.8  Iso:400 Modeller: skog
Hej. Idag är det ju den kyrkliga vilodagen igen och som vanligt tvingar kyrkan också upp oss tidigt på morgonen så att vi kan "vila". Vilket betyder att jag var på gudstjänst idag. Det är ju så underbart underbart väder ute idag och igår och tja, det börjar nog bli vår :D Hittade lite knoppar på träden och så. Jag blev så sugen på att ta på mig hjul under mina skor och glida iväg i vårvädret. Här är iallafall lite bilder från att jag var hos min moster igår och var i hennes "trädgård" som är en skog, eller åtminstone i en skog. Nu ska jag sista-söndagen-innan-skolan deppa lite. Hejdå!
ps. ja, på bilden med vanten så kan ni se att jag har blivit med tuch-vantar!

Kiel

Kamera: Pentax k-x Objektiv: smc pentax-m 50mm Modell: Övre:kiel Undre: Staty assmus
Hejsan.
Nu har jag vart i kiel och shoppat för det var billigt. Ehe. Har också hunnit sovaöver hos min moster som bor i en skog med väldigt trögt nätverk så det inte gick så bra att lägga upp ett nytt inlägg. Snyggingen på bilden har tydligen ett namn: Assmus bremer. Om ni är historia fan så kan jag också berätta att han var en borgmästare. Nu ska jag nog se melodifestivalen (igen) och sovaöver hos min kompis och slava lite åt henne för att hon ska få klart sitt ofärdiga rum. Ses!
ps. den övre bilden är inte photoshoppad utan jag tog den genom fönstret på båten sådet reflekterades från bardisken i bakgrunden.

Matglad fettdag

Kamera: pentax k-x
Hejsan! Tidsinställda inlägget. Hade lite brottom när jag gjorde det... sitter antagligen nu på en båt väldigt nära eller kanske i kiel. Igår så var det en fett glad dag. Vem åt inte en semla? Världens finaste modell är dem också, typ, och om inte en dum kartong förstör grädden... Aja. Kram! Hejdåååå!

Far och åk båt?

Kamera: Pentax k-x Objektiv: SMC PENTAX-M 50mm Modell: Johanna(http://anoddfellow.blogg.se/) och ankarlift
Igår var jag med några glada kompisar i falköping och åkte skidor hela dagen <3 Hade jättekul och egentligen hur många bilder som helst att lägga upp, men jag kan avslöja att jag om någon månad ska till kläppen i några dagar och har säkert ännumer bilder då på skidåkning... Därför räcker det med 2 bilder idag :) Idag senare sitter jag på en färja till tyskland, men oroa er inte, det blir väl något tidsinställt inlägg till då!  Hej på er!

Lördag och lov

Kamera: pentax k-x Objektiv: SMC pentax-m 50mm Modell: färgglada klubbor Iso: 1600 Slutartid: 1/40
Okej, nu är det äntligen lov och jag har lyckats städa mitt rum. Tidigare samlade jag på klubbor (för att jag inte orkade äta upp dem), men jag ska nog sluta med det då jag lade märke till att allt klubborna gjorde var att välta ut sig på typ golvet så man får sitta och plocka upp dem :P Det blev totalt ca 100 klubbor. Undrar vad jag ska göra med dem nu... Men det är SPORTLOV(<3) och ska göra massa annat i veckan och äta massa annat godis...som choklad. Nu ska jag få sovmorgon när jag går och lägger mig. Godnatt!

vintersol

Kamera: Pentax k-x  Objektiv:SMC pentax M  Modell: Lillasyster Ida
Nu var det sol idag igen :) Många längtar ju till sommaren och våren, men jag tycker det är ganska så skönt och vackert när det ligger snö överallt. Ska snart till konfan...vilket jag numera spenderar ca 3 timmar i veckan på nuförtiden... Längtar till lovet! Skönt att det bara är 2 skoldagar och 1 prov kvar c:

Vadå varannan dag?

Kamera: Pentax k-x  Objektiv: SMC pentax-m 50mm Bländare: 1.7  Modell: Halsband och streckgubbe
Nu blir jag lite sur på mig själv som bara lägger utbilder varannan dag >:c Fy mig.
Men annars idag har det ju vart alla hjärtans dag! Inte för att jag bryr mig mer än att man fick kärleksmums i skolan och att det mest konstiga på jorden hände: mattanterna sa att vi fick ta en extra! Okej, men nog om det. Idag så fick jag lite småpresenter(bild) från mamma och moster. Undrar om de är lika snälla på min födelsedag? Haha. Och så började det storsnöa mitt i allt. Och ps. Hjärtat i bakgrunden är ett foto...men skulle kunna va gjort i photoshop...aja. Kram!

Böcker som man låtsas läsa och sånt...

Kamera: Pentax k-x Objektiv: SMC pentax-m zoom 40-80mm   Modell: psalmbok
Ett bra exempel är psalmboken och bibeln(vart på gudstjänst). Om man ska räkna med inte orkar läsa också, så kan man lägga till religionsboken och matteboken...vilket är dem jag spendera lite mer tid med idag också... Ja nu kommer söndagsdeppen. Liten lättnad att det är lov nästa vecka!

Böcker och sånt

Kamera: Pentax k-x  Objektiv: SMC pentax-m 50mm  Bländare: 2.0
Och igår så lånade jag massa böcker på bibliooteket :) En har jag redan läst ut som hette vildhäxa: eldprovet. Den var jättebra. Är det någon författare jag kan rekommendera så är det lene kaaberböl. Hon skriver jättebra. Jag har också käkat lördagsapor^^ Senare ikväll blir det nog melodifestivalen...

Relax


Kamera: Pentax k-x  Objektiv: SMC pentax-m zoom 40-80mm
Hejsan. Internetet trögade lite och jag kunde inte lägga upp något först idag. Men hade tänkt säga att det var en slappdag igår(äntligen) och att jag hade gjort en liten animering. Men vad ni än gör, gör inte som mig och ta aldrig för lite bilder, speciellt inte om man ska göra en animering. Ja, ni kan se att den är lite..eh hackig.
Om det är någon redigering som ni vill veta hur man gör, är det bara att fråga! Jag kan lägga upp en video någon gång eller skicka beskrivning!
Kram!

Sleepover

:)     :)
Kamera:Pentax k-x Objektiv: SMC pentax-m 50mm och SMC pentax-m zoom 40-80mm
.
Okej, har haft fullt upp under helgen och har ännu mer fullt upp nu...för att fatta det kort har jag:
* Vart på gudstjänst...
*tagit kort :)
*fått presenter av farfar (fråga mig inte varför foten e med på bilden)
*kollat på melodifestivalen...loreen ägde som vanligt.
*och Linnea har sovit över (lilla syrra hängde med på ett hörn i fotograferingen)
.
Och nu ska jag PLUGGA PLUGGA och RADERA bilder...omg (nej inte missbruka g*ds namn) jag RADERAR bilder! För min stackars hårddisk är proppmätt på mina bilder och behöver banta... Funderar på fettsugning över till en annan hårddisk. Men just nu så raderar jag...
Kram c:

Ice

Kamera: pentax k-x    Objektiv: Pentax-m zoom 40-80mm
Idag var det iiis kallt, men bästa vädret på länge! Man kunde se hur hela luften fylldes av glittrande guldgula snöflingor <3 Jag passade på att fota lite och har massa att redigera nu...Så det blir säkert fler inlägg om det imorgon! Det var kortare konfadag än jag trodde idag.Det var ändå tråkigt, men inte så tråkigt som det är på gudstjänster...hu. Längtar till att jag har gått alla mina gånger!
Kram

Snöbomb

<3
Kamera: Pentax k-x  Objektiv: SMC pentax-m   Bländare: 2.0   Slutartid:500(sista bilden)
.
Hejsan :)  Idag har det snöat otroligt mycket här :D Happyface! Jag har gått runt och fotat lite och min spralliga kanin Smulan hoppade runt i snön...ja och jag fotade honom också...det var svårt...han hoppade ju... Men annars så börjar det bli sent typ och jag ska upp tidigt på "bibel äventyr" ÅÅÅH vad glad man blir (not).
Kram på er!

Discobowling

kamera: pantax k-x   objektiv: SMC pentax-M bländare: 2.0
.
Har vart och bowlat och lite sådär. Jag har aldrig vart särskilt bra på att bowla, jag förlorade den här gången också. Men det var kul :) Speciellt att ta kort, bara att mina kompisar kände då och då att de var när att trampa på mig...Det kan ju inte jag hjälpa! ....ehe

RSS 2.0