Högen

Kamera: Mobil Modell: tak
Hej! Det har inte vart så många inlägg på några dagar nu, som ni märker. Min bortförklaring är att jag renoverar mitt rum och alla saker som stod där innan är nu i ett fenomen kallat "högen". Där är alltså även min kamera, så jag och mitt smarta jag fick ta kort med mobilden när vi rev ner taket. Högen är alltså en speciell sak. Och högen säger vi inte "den ligger i högen" om, utan "högen har tagit den". Hoppas ni förstår mina förseningar! (och dåliga kvalitét på bild)

snipp snapp snut så var jag slut.

Kamera: Pentax k-x Objektiv: Soligor 400mm+ x2 teleplus + x2 teleplus Bländare:16 Modell: månen
Hej(låter trött för mer inlevelse). Idag har jag gjort väldigt många saker. Jag har filmat, nästan detonerat bomben som var i mitt rum och tagit hand om massa småungar som har tjejkväll och skriker så jag får ont i huvudet. Men eftersom de just nu ser film är det tyst och lungt som mitt i natten. Stjärnan på bilden är med i orions bälte fast väldigt uppzoomad så man ser hur cool den är^^. Och under så är 2 stjärnor i orions bälte bara för att en av dem var uppzoomad....

Störd ostnörd

Kamera: Pentax k-x Objektiv: SMC pentax-M 50mm Modell Babybel och kamera
Hejsan. Jag är en ostnörd och babybel är en ost jag kan rekommendera<3 Den är inte så stor...men god. Så tog jag kort på en av mina många analoga kaneror som inte blivit fotade än..den behövde det tyckte jag. Snart ska jag nog plocka upp en bomb som ligger i mitt rum (väldigt riskfyllt), så håll tummarna för mig!

RSS 2.0